Manisa Büyükşehir’de voleybol altyapı seçmelerine yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün hafta sonu voleybolda geleceğin sultanlarını yetiştirmek için düzenlediği seçmeler yoğun ilgi gördü.

MANİSA (İGFA) – 15 branşta Manisalılara spor yapma imkanı tanıyan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, geleceğin sultanlarını Türk Sporuna kazandırmak adına kadın voleybol takımları için seçme düzenledi.

Kulübün alt yaş kategorilerindeki rekabetçi takımlara girebilmek için 145 sporcu adayı ter döktü.

Tevfik Lav Spor Tesisleri’ndeki seçmelere; 2007-2008, 2009-2010 ve 2011-2013 doğumlu sporcu adayları katıldı. Seçmeleri Manisa BBSK Voleybol Şube Sorumlusu Metin Memiş ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun da yakından takip etti.

Deneyimli hocalar eşliğinde yapılan seçmeleri birçok sporcu velisi de heyecan içinde takip etti.

Voleybol Şube Sorumlusu Metin Memiş de, hedeflerinin Milli Takım seviyesinde yeni Filenin Sultanlarını yetiştirmek olduğunu kaydetti.

Memiş, düzenlenen seçmelere gösterilen ilgi de deneyimli antrenörlerle genç oyuncuların her zaman yanında olacaklarını söyledi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.