Manisa BBSK’lı Atletler, Vestel Manisa Yarı Maratonuna damga vurdu

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Atletizm takımı sporcuları Ahmet Bayram, Özlem Işık ve Şükran Güneş Bayar, bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’na damga vurdular. Manisa’daki ilk uluslararası yarış organizasyonunda kürsü yapan sporcuları, yeşil beyazlı takımı gururlandırdı.

MANİSA İGFA– Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, 7’den 70’e sporseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Protokol üyelerinin katılımıyla Atatürk Kent Parkı’ndan başlayan 21 kilometrelik ve 10 kilometrelik parkurlarda, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu maratoncular önemli başarılar elde ettiler. 21 kilometrelik yarı maratonda koşan şampiyon atlet Ahmet Bayram, yarışı 1 saat 17 dakikada tamamladı. 45-49 yaş kategorisinde ikinci olan Ahmet Bayram, kürsüdeki yerini kimseye kaptırmadı. Kadınlarda Özlem Işık, 10 kilometrelik parkuru 41 dakikada tamamladı ve genel klasman şampiyonu oldu. Şükran Güneş Bayar da 10 kilometrelik yarışı 42 dakikada koşarak, kadınlar genel klasmanda 3’üncü oldu. Manisa’da ilk kez düzenlenen uluslararası organizasyonda başarılı sonuçlar alan maratoncular, yeşil beyazlı camiayı oldukça mutlu etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.