maNga ve Kenan Doğulu aynı projede buluştu

Türk rock müziğinin başarılı gruplarından maNga ve Türk Pop Müziği’nin en önemli isimlerinden Kenan Doğulu, birlikte seslendirdikleri “Bize Müsaade Ettim” şarkısının video klibi için kamera karşısına geçtiler.

maNga ve Kenan Doğulu yeni yılın ilk ayında “Bize Müsaade Ettim” video klibi ile hayranlarına büyük sürpriz yaptılar.

Sözleri Ferman Akgül-Kenan Doğulu ortak imzası taşıyan, müziğinde Ferman Akgül-Yağmur Sarıgül-Kenan Doğulu işbirliği yer alan “Bize Müsaade Ettim” şarkısı video klipsiz sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Müzikseverlerin uzun zamandır bekledikleri video klip olan “Bize Müsaade Ettim”in video klip yönetmenliğini başarılı yönetmen Gürcan Keltek üstlendi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimler bir hayli keyifli geçti.

Video klipte maNga ve Kenan Doğulu’nun performans görüntülerinin yanı sıra yönetmen Gürcan Keltek’in 2012 yapımı olan kısa filmi “Fazlamesai” için çekilen görüntüler de kullanıldı.

Fabrika görünümündeki bir şehirde, tıpkı dev bir makinenin dişlileri ve dönen çarklarında yaşayan insanların anlatıldığı video klip, izleyenlere kısa film tadında görsel bir şölen sunuyor.

manga kenanga

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.