maNga bu kez çocuklar için sahnede

Türk Pop Müziği’nin sevilen gruplarından maNga, bu kez çocuklar için sahnede… “Bir Dilek Tut” derneğinin 12 Ekim’de İTÜ Maslak Arena’da gerçekleştireceği konserde maNga, söylediği şarkılar ile çocuklara umut olacak.

Hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştiren “Bir Dilek Tut” derneğinin düzenlediği bu konserden elde edilecek gelir, çocukları hayallerine bir adım daha yaklaştıracak.

Bu özel gecenin en büyük sürprizlerinden biri de; derneğin yıllar önce hayalini gerçekleştirdiği çocuklardan birinin maNga ile sahneye çıkacak olması. 2005 senesinde zorlu bir hastalıkla mücadele eden Barış, tek hayali olan Haluk Levent ile tanışır ve hiç eline almadığı elektro gitara sahip olur. Seneler sonra hastalığı yenen Barış, bir müzik grubu kurmuş ve kendi grubunda elektrogitar çalıyor.

12 Ekim’de gitarı ile gruba eşlik edecek olan Barış ve maNga, hasta olan diğer çocuklara umut olacak. maNga ve Barış “ASLOLAN YAŞAMA GÜN DEĞİL, GÜNE YAŞAM KATMAK” diyerek herkesi bu özel konsere davet ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.