maNga, Ankara CerModern’de düzenlenen Süper Müzik Fest kapsamında sahne aldı

Alternatif Türkçe rock müziğin MTV ödüllü öncü grubu maNga, geçtiğimiz akşam Ankara CerModern’de düzenlenen Süper Müzik Fest kapsamında sahne aldı. Ankaralı müzikseverlere muhteşem bir konser deneyimi sunan başarılı grup, şarkılarını binlerce hayranı ile hep bir ağızdan seslendirdi.

Coşkulu geçen konserinde son yayınladıkları Antroposen 001 adlı albümlerinde yer alan şarkılarının yanı sıra, Bitti Rüya, Cevapsız Sorular, Dursun Zaman ve Bir Kadın Çizeceksin gibi unutulmaz hitlerini de seslendiren efsanevi grup, etkinlik boyunca enerjisini katlayarak sürdürdü.

blank

Sevenlerine muhteşem bir gece yaşatan grup aynı zamanda sahnesinde görsel bir şölene imza attı. Şarkıları, sahne şovları ve performansı ile Süper Müzik Fest’e damga vuran maNga’ya maskotları Spa’nın üç boyutlu maketi ve ledlerde yer alan etkileyici görsel sunumlar eşlik etti.

maNga’nın konser maratonu, Kapadokya, Antalya, Bursa, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.