Måneskin’in merakla beklenen üçüncü albümü ‘RUSH!’ yayınlandı

Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Paolo Sorrentino gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı lansman partisine Türkiye’den tek davetli Melis Fis oldu.

Küresel rock sansasyonu Måneskin’in merakla beklenen üçüncü albümü ‘RUSH!’ bugün yayınlandı! Albümde grubun hit single’larından ‘Supermodel’, ‘The Loneliest’ ve Tom Morello’nun yer aldığı ‘Gossip’ de yer alıyor.

Yapımcılığını Max Martin ve Fabrizio Ferraguzzo’nun üstlendiği 17 parçalık çalışma Los Angeles, İtalya ve Tokyo’da kaydedildi. Hem İngilizce hem de İtalyanca parçaların yer aldığı albüm, Kaliforniya sound’u ve bulaşıcı modern rock groove’larıyla daha önce yayınlanan ‘Supermodel’, ‘Mammamia’ ve son olarak 80’lerin kükreyen bir rock baladı tarzındaki ‘The Loneliest’ single’larını da içeriyor.

Melis Fis
Melis Fis

Grup, yeni albümü kutlamak için Måneskin’in kişisel ve müzikal ilişkisinin doğduğu şehir olan Roma’daki Palazzo Brancaccio’da yılın düğününü organize etti! Dört üye, grup dünyayı fethetmeye ve baş döndürücü yeni zirvelere ulaşmaya devam ederken birbirlerine sonsuz sadakat sözü vererek sembolik olarak dört yönlü bir düğünle evlendiler.

Başarılarında ve rock sevgilerinde önemli rol oynayan herkesi bir araya getiren gecenin sunuculuğunu Alessandro Michele üstlenirken, konuklar arasında Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Paolo Sorrentino, Sabrina Impacciatore’la birlikte yerli sanatçı ve influencerlarımızdan Melis Fis ve daha birçok önemli isim yer aldı.

RUSH!
1 Own My Mind
2 Gossip Feat. Tom Morello
3 Timezone
4 Bla Bla Bla
5 Baby Said
6 Gasoline
7 Feel
8 Don’t Wanna Sleep
9 Kool Kids
10 If Not For You
11 Read Your Diary
12 Mark Chapman
13 La Fine
14 Il Dono Della Vita
15 Mammamia
16 Supermodel
17 The Loneliest

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.