Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manchester United efsanesi Ryan Giggs tutuklandı

Galler Teknik Direktörü ve efsane futbolcu Ryan Giggs, kız arkadaşına

Galler Teknik Direktörü ve efsane futbolcu Ryan Giggs, kız arkadaşına fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’ndaki rakiplerinden Galler’in Teknik Direktörü ve Manchester United’ın efsane futbolculardan Ryan Giggs, kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesi ile tutuklandı.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, polis ekipleri geçtiğimiz pazar gecesi hakkında yapılan şikayet üzerine Giggs’in Manchester Worsley’deki evine gitti. Giggs, 2017 yılından beri beraber olduğu kız arkadaşı Kate Greville‘e fiziksel şiddet uyguladığı iddiası ile tutuklanarak polis merkezine götürüldü.

Alınan bilgilere göre Greville’in tedavi gerektirmeyecek hafif yaraları olmasından dolayı Giggs kefaletle serbest bırakıldı.

KIRMIZI ŞEYTANLAR’IN EFSANESİYDİ

Futbolculuğunda sadece İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın formasını giyen Ryan Giggs, 41 yaşına kadar aktif futbol oynamıştı. Ardından Kırmızı Şeytanlar’da antrenörlük ve geçici teknik direktörlük görevleri de üstlenen efsane futbolcu, şimdi ise ülkesi Galler’in Milli Takım Teknik Direktörlüğü’nü yapıyor.