Malkara Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri Grup Toplantısında Bir Araya Geldiler

Malkara Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü sat 15.00’de Malkara Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda grup toplantısında bir araya geldiler.

İstişare Toplantısına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, İsmail Akkaya, Ahmet Nazif Balcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile yetkilileri ve Malkara Belediyesi Birim Temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen grup toplantısında faaliyet alanlarıyla ilgili yapılacak iş birliği konusunda yol haritası oluşturularak, kurumlar arasında yapılacak ortak projelerle Malkara’nın gelişmesine katkı sunulması hedeflenmektedir.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililere teşekkür eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gelişen ve değişen bir şehri inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.