Malkara Belediyesi Maaş Promosyon İhalesi İptal Edildi

Malkara Belediyesi bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personellerin maaşlarıyla ilgili promosyon anlaşması 6 Eylül 2022 Salı günü saat 14.00’te Malkara Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Banka Promosyon İhale Komisyonu’nda; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, TÜM BEL-SEN İş Yeri Temsilcisi Hatice Cesur, DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Erol Elgün, DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi İlhan Bakırcıoğlu İnsan Kaynakları Müdürlüğü Personelleri yer aldı.

Malkara Belediyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller için yapılan maaş promosyonu ihalesine 3 banka katılım sağladı.

Yapılan ihalede bankalar tarafından piyasa gerçeklerine uygun teklif verilmediği için ihale iptal edilmiştir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.