Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğinin 2022 Yılı Olağan Meclis Toplantısına Katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13.00’de Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği tarafından Aydın Kuşadası Seven Seas Sealight Elite Hotel’de gerçekleştirilen Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nin 2022 yılı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Malkara Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar ve Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğine üye belediyelerin temsilcileri de yer aldı.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nin 2022 yılı Olağan Meclis Toplantısı Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nin Encümen Üyeliğine seçildi.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nin 2022 yılı Olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, toplantıda alınan kararların bölgemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.