Malcolm X ve Martin Luther King’in yaşamları dizi oldu

Sivil hak mücadelesinde dünyaca tanınan isimler arasında yer alan Martin Luther King ve Malcolm X’in hayatı, National Geographic ekranlarında yayımlanacak dizi ile gündeme geliyor.

Amerikalı siyasetçi ve insan hakları savunucusu olan Martin Luther King ve Malcolm X’in yaşamları dizi oldu. Suikast sonucu hayatlarını kaybeden dünyaca tanının iki isminde çocukluğundan hayatlarındaki gelişmeler dizide işlenecek.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X’in hayatını anlatan 8 bölümlük ‘Deha: Martin Luther King ve Malcolm X’, 6 Şubat’tan itibaren her Salı saat 21.00’de National Geographic’ izleyicilerle buluşacak.

ÇOCUKLUKLARINDAN BAŞLAYACAK
Yapımcılar Damione Macedon ve Raphael Jackson Jr. tarafından hazırlanan “Deha: Martin Luther King ve Malcolm X”, Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı çocukluklarından, uğradıkları suikastlarına uzanan hayatlarını 8 bölüm halinde izleyicilerle buluşturuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.