Mahmut Tuncer: Bukalemun gibi adam oldum

Türkücü Mahmut Tuncer, “Rapçi dediler, rockçı dediler, bakkal amca dediler, bukalemun gibi oldum” dedi.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Antalya’da bir otelde düzenlenen toplantıda sahneye çıktı. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tuncer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“ŞİMDİ DE ROCKY MAHMUT DİYORLAR”

Tuncer, “Rock tarzı okuyup gündem olunca yapımcılar aramaya başladı. Sanatçı olarak en fazla lakapı olan benim. Önce sanatçı Mahmut dediler, bakkal amca dediler, rap söyledim rapçi Mahmut dediler, şimdi de rock söyledim diye Rocky Mahmut diyorlar. Bukalemun gibi adam oldum isim olarak” dedi.

Genç meslektaşlarına tavsiyede bulunan türkücü, “Biz şimdiki sanatçılar gibi çok para kazanamadık. Benim tavsiyem paralarının değerini bilsinler. Ama paradan daha önemli şeyler var, mesela ben cebimden bir kuruş harcamadan tüm Türkiye’yi yıllarca gezebilirim. Sağolsunlar 7’den 70’e sevenlerim var. Sanatçılar sanatlarından ödün vermesinler. Sürekli çalışsınlar sanatın yaşı olmaz, sanatçılar hiçbir zaman emekli olmaz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.