‘Mahalle’ filminin özel gösterimi Soho House’da gerçekleşti

Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan, Selahattin Töz, Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, Gökşen Ateş ve Gökhan Soylu’nun rol aldığı ‘Mahalle’ filminin özel gösterimi Soho House’da gerçekleşti.

Yapımcılığını Med Yapım ile Get Yapım’ın ortak üstlendiği, Türkiye’nin başarılı genç oyuncularından Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu oyuncu arkadaşları Emre Erkan ile birlikte yazdıkları ve aynı zamanda da rol aldıkları ‘Mahalle’ filmi 9 Mart’ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. 6 Mart Salı akşamı Soho House’da gerçekleşen filmin özel gösterimine Gökçe Bahadır, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Selin Şekerci, Kaan Taşaner, Cem Davran, Dolunay Soysert, Leyla Lydia Tuğutlu, Cengiz Bozkurt, Cansu Tosun, Leyla Feray, Eda Ece gibi birçok ünlü isim katıldı.

Filmdeki oyunculuklarının yanı sıra kaleme aldıkları çarpıcı hikaye ve sarsıcı, bol sürprizli kurguya imza attıkları rejisiyle de büyük beğeni toplayan ‘Mahalle’ ekibi dakikalarca alkışlandı. Filmin her aşamasında birlikte yer alan Buğra Gülsoy, Emre Erkan, Mert Öner ve Serhat Teoman’ı yalnız bırakmayan ünlü isimler, ekibin bu başarısını dörtlüyle birlikte kutladı.

Kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile değişen hayatlarının anlatıldığı ‘Mahalle’ filmi, 9 Mart’ta sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.