Magarsus’un ekran yolculuğu Blutv’de başlıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait iddialı bir orijinal yapımı kullanıcılarıyla buluşturmak için hazırlıklara başladı.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme alıyor.

blank

OYUNCULAR OKUMA PROVASINDA BULUŞTU

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar paylaşıyor. Ünlü oyuncular geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi. Senaryoyu heyecanla okuyan ekip sete çıkmak için gün sayıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.