Madonna’nın hayatı film oluyor

Dünyanın en büyük starlarından Madonna’nın hayatı nihayet beyaz perdeye aktarılıyor. Film “Blonde Ambition” adını taşıyor.

Hollywood’un henüz beyazperdeye uyarlanmamış en iyi senaryo koleksiyonlarından olan Black List’in bu yılki senaryoları açıklandıktan kısa bir süre sonra Universal stüdyoları harekete geçti. 2016 yılının listesinde bir numarada yer alan Blond Ambition, 49 oyla listenin başında yer almıştı. Elyse Hollander tarafından yazılan Blond Ambition, 1980’li yıllarda Madonna’nın, New York’ta şöhret, romantizm ve kadınları bertaraf eden müzik endüstrisinde ilk albümünü çıkarma çabasını anlatıyor.

1983 çıkışlı ilk albümü“Madonna”nın yapım sürecinde geçecek film Madonna’nın şöhretle tanışması, bir kadın olarak müzik endüstrisinde yaşadığı zorluklar ve aşk hayatı etrafında şekillenecek.

Birdman filminde yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu’nun asistanı olarak karşımıza çıkan Elyse Hollander‘ın senaryosunu yazdığı Blonde Ambition, Hollander’ın ilk uzun metrajlı filmi olacak.

Filmin tam kadrosu veya vizyon tarihi hakkında şimdilik bir bilgi yok.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.