Madonna’dan NFT’ye 570 bin dolarlık yatırım

ABD’li şarkıcı Madonna, NFT dünyasına girdiğini ve yarım milyon dolardan fazla parayı NFT’ye yatırdığını duyurdu.

Dünyanın en ikonik şarkıcılarından biri olan Madonna da sanal dünyadaki NFT alemine giriş yaptı. Instagram ve Twitter hesabı üzerinden, “Bored Ape Yacht Club” isimli koleksiyon için yarım milyon dolardan fazla ödediğini söyleyen Madonna, “Sonunda metaverse’e girdim. Kendime ait bir Maymun’um var! Ona ne isim vermeliyim” paylaşımını yaptı.

Daha önce Justin Bieber, Paris Hilton ve Eminem de aynı koleksiyonu satın almıştı. Farklı kostüm ve aksesuarlara sahip maymun çizimlerinden oluşan koleksiyon ünlü isimlerin ilgisini çekiyor. Ocak ayında Kanadalı şarkıcı Bieber, 1.5 milyon dolar değerindeki “sanal sanat eserini” satın almıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.