Madonna, Mevlana’nın Konya’daki türbesini ziyaret edecek

Madonna, ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Konya’daki daha önce şiirlerini seslendirdiği Mevlana’nın Konya’daki türbesini ziyaret edecek.

Sadece Türkler’in değil tüm dünyanın felsefesini yakından takip ettiği Mevlana aşkı, Madonna’yı iyice sardı. Mevlana’ya olan yakın ilgisiyle bilinen ABD’li şarkıcı, mayıs ayında yakın dostu fotoğrafçı Mert Alaş’la birlikte Türkiye’ye gelecek. Popçu, Mevlana Celaleddin Rumi’nin Konya’ya gelişinin 789. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliklere katılacak.

Konya’dan sonra Bodrum’a geçecek

Daha önce Mevlana’nın şiirlerini seslendiren ve hatta ‘Like A Prayer’ şarkısının klibinde semazenlere yer veren Madonna, Konya’daki Mevlana Türbesi’ne gidecek. 2 günlük Konya ziyaretinin ardından Mert Alaş’la Bodrum’a geçecek olan ünlü şarkıcı, burada denizin ve güneşin tadını çıkaracak. Kiralayacağı lüks tekneyle de birkaç gün Ege’deki koyları gezecek olan Madonna, rotasını daha sonra dünya turnesi kapsamında gideceği İngiltere’ye çevirecek.

Hollywood’un pek çok ismi Mevlana’ya ilgi duyuyor

58 yaşındaki şarkıcı, 2012 yılında İstanbul’daki konseri için Türkiye’ye gelmiş ve ülkemize hayran kaldığını dile getirmişti. Madonna’nın mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Türkiye ziyareti de şarkıcının hayranlarını şimdiden heyecanlandırdI. Bu arada Madonna’nın yanı sıra Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, model Cara Delevingne, şarkıcı Chris Martin, Adriana Lima ve Demi Moore gibi daha birçok dünyaca ünlü yıldızın da Mevlana’ya olan ilgisi biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.