Madonna, ‘Matrix’ ve ‘Batman’ filmiyle ilgili pişmanlığını yıllar sonra itiraf etti

Jimmy Fallon’ın ‘The Tonight Show programına katılan Madonna, ‘Matrix’ ve ‘Batman’ filmiyle ilgili pişmanlığını yıllar sonra itiraf etti. Teklifi geri çevirdiği için pişman olduğunu ifade eden ünlü yıldız, “Kendimi öldürmek istedim! İçimdeki ufacık bir parça, hayatımdaki o andan pişmanlık duyuyor.” dedi.

ABD’li ünlü televizyon programcısı Jimmy Fallon’ın ‘The Tonight Show’un konuğu olan Madonna, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1992 yılında çekilen “Batman Dönüyor” filmi için kendisine teklif edilen “Kedi Kadın” rolünü reddetmesinin sebebi soruldu.

Bu kararından pişman olsa da ‘Matrix’te oynamamasının kendisini daha rahatsız ettiğini söyledi. Madonna, konuyla ilgili şunları söyledi:

“‘Kedi Kadın’ı geri çevirdiğim için pişmanım! Bu epey şiddetliydi. Ayrıca ‘Matrix’te de bir rolü geri çevirdim, buna inanabiliyor musun? Kendimi öldürmek istedim! Şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri… İçimdeki ufacık bir parça hayatımdaki o andan pişmanlık duyuyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.