Madonna, Hillary Clinton için soyundu

Popun kraliçesi Madonna’nın, ABD başkanlık seçimi öncesi Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton için soyunması dikkati çekti.

ABD’de başkanlık seçimleri için heyecan artarken, birçok ünlü isim Demokrat Parti adayı Hillary Clinton’a destek verdiklerini açıklıyor. Üstelik çok ilginç bir yöntemle…

Madonna, sosyal medya üzerinden Clinton’a destek için bir video hazırladı. Dünyaca ünlü şarkıcı, ABD bayraklarıyla süslediği mesajında, “Katy Perry ile birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary’e. Hillary elimizdekilerin en iyisi” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayımlayıp Clinton’a oy verme çağrısında bulunan Katy Perry, Clinton için sandık başına çıplak giden ve polis tarafından gözaltına alınan bir kadını canlandırmıştı. Perry, “Vücudumu dünyayı değiştirmeye yardım etmek için bir tık tuzağı olarak kullanacağım” mesajını yazmıştı.

madonna

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.