Mabel Matiz iki akşam üst üste İstanbullularla buluştu

Şarkılarıyla milyonların gönlünü fetheden sevilen sanatçı Mabel Matiz, KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen bahar konserlerinde iki akşam üst üste İstanbullularla buluştu.

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ndeki konserde Biletleri günler öncesinden tüketen ve 3 yıl aranın ardından yeniden aynı sahnede seyircisiyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, muhteşem şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz iki akşam yaşattı.

blank

Yeni Şarkısının Müjdesini Verdi

Beşinci albümünün ilk teklisi olan ‘Hanfendi’ şarkısını seyircisiyle birlikte coşkuyla seslendiren sanatçı, nisan ayının başında 2. şarkısını dinleyicisiyle buluşturacağını müjdeledi. İlk kez Zorlu PSM sahnesinde 8 Nisan’da ‘Kavşaklar’ şarkısının çıkacağını söyleyen Mabel Matiz, son albümündeki her bir şarkıyı parça parça müzikseverlere sunacağını belirtti.

“YAŞIM 37 RUHUM HALA ÇOCUK”

Gecenin ilerleyen saatlerinde “Yaşım 37 ruhum hala çocuk” diyen Mabel Matiz, hayranlarıyla hep bir ağızdan “Yaşım Çocuk” şarkısını seslendirdi.

Konser boyunca seyircisiyle sohbet eden sanatçı, bir an olsun düşürmediği temposuyla da hafızalara kazınan bir akşama imza attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.