Lüleburgaz’da “Kuklalar Sirki” başladı!

Lüleburgaz Belediyesi’nin yeni projelerinden biri olan “Kuklalar Sirki” çocuklarla buluşmaya başladı. İlk durağın Erol Özgür Parkı olduğu Kuklalar Sirki’ne çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Kuklalar Sirki önümüzdeki haftalarda diğer parklardaki çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Türkiye’nin sayılı belediye kukla tiyatrolarından birine sahip olan Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu tarafından “Kuklalar Sirki” ilk olarak Erol Özgür Parkı’nda hayata geçirildi. Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen “Kuklalar Sirki” henüz ilk gösterisinde çok büyük ilgiyle karşılaştı.

Çocuklarla buluşmaya devam edecek

Egemen Göksu ve Erdoğan Anıl Tekin’in Erol Özgür Parkı’nda gerçekleştirdiği etkinlikte birbirinden farklı kuklalarla eğlenceli gösteri sunuldu. 7’den 70’e çok sayıda kişinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kuklalar Sirki her hafta farklı bir parkta çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.