Lüleburgaz Belediyesi Kent Ormanı’na 1 yılda 66 bin ziyaretçi!

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin yanı başında Lüleburgazlılara kazandırdığı Lüleburgaz Kent Ormanı’na açıldığı günden bu yana geçen 1 yıl içerisinde toplam 66 bin ziyaretçi geldi. Her geçen gün gördüğü ilgi artan Kent Ormanı, diğer etapların da tamamlanmasıyla birlikte sadece Lüleburgaz’ın değil, Trakya’nın çekim merkezi olacak.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralayarak, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında 1’nci etabı olan piknik etabını açtığı Kent Ormanı henüz birinci yılında Lüleburgazlılar tarafından sahiplenildi. Kent Ormanı’na açıldığı günden bu yana 66 bin vatandaş giriş yaptı.

Kır kahvesi de geliyor

Toplam 973 dönümlük Kent Ormanı’nda henüz 44 dönümlük piknik alanının bulunduğu etap açık olan Kent Ormanı’nda diğer etaplarda da çalışmalar kademeli bir şekilde ilerliyor. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediyesi çocukların vakit geçirebileceği sosyal donatı alanlarıyla vatandaşların doğanın içinde keyifle dinlenebileceği Kır Kahvesi’nin inşaatını tüm hızıyla sürdürüyor. Kır Kahvesi en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.