Lüks cilt bakım markası La Mer’in tanıtımına büyük ilgi

La Mer The Concentrate etkinliği Sunset Grill & Bar’da gerçekleşti.

Lüks cilt bakım markası La Mer’in 10 Nisan Çarşamba günü Sunset Grill & Bar’da gerçekleşen etkinliğinin ev sahipleri Ceylan Çapa, Dilara Koçak ve Ezgi Eyüboğlu’ydu. The Concentrate ürünün tanıtıldığı etkinliğe katılanlar arasında ise Ahu Orakçıoğlu, Siren Ertan, Etel Baler, Şebnem Çapa, Elif Eren, Gülden Büyükuçak, Reene Saban, Sedefhan Oğuz, Buse Terim, Raisa & Vanessa Sason, Şahika Ercümen ve Meral Yazıcı gibi isimler yer alıyordu.

The Concentrate: Cildin Mucizevi Güç Kaynağı

Mucizeler yarattığını söylüyorlar. Kült olmuş bir favori. Cilt bakımı kahramanı.

blank

The Concentrate, La Mer’in süper konsantre yapılı Mucize İksirTM içeren ve cildin günlük stres ve tahriş kaynaklarına karşı rahatlamasını, güçlenmesini ve dengelenmesini sağlayan üstün özelliğiyle bilinen güçlü serumu.

İHTİYAÇ ÜZERİNE TASARLANDI
Bir uzay fizikçisi olan Dr. Max Huber, laboratuvarında cildinin yanmasıyla sonuçlanan bir kaza geçirdi. Yıllar süren deneyler sonrasında, kendini yenileyen deniz yosunlarından ilham alarak cildini rahatlatan ve görüntüsünü pürüzsüzleştiren Mucize İksir ve Crème’i tasarladı. Mucize İksir günümüzde La Mer ürünlerinin altın niteliğindeki içeriği hâline geldi.

BİLİMLE DOĞDU
La Mer üzerine çalışan bilim insanları şöyle düşünmeye başladı: Mucize İksir cildin doğal yenilenme sürecine katkıda bulunuyorsa, bunu güçlü bir seruma dönüştürsek ne olur? Benzersiz bir soğuk vakum işlemi kullanılarak La Mer’in hücre yenileyen orijinal Mucize İksir’i’, The Concentrate’in denizin efsanevi iyileştirme güçlerini sunacak şekilde Konsantre Mucize İksir TM’e dönüştürüldü. The Concentrate hassas cildin dengelenmesini sağlıyor ve kırmızılık, tahriş ve diğer enflamasyon işaretlerini gözle görülür şekilde ortadan kaldırıyor.

YENİ DENGELEYİCİ FORMÜL
The Concentrate içerisinde, denizin derinliklerinden gelen The Stabilizing Ferment yer alır ve hassas cildin dengelenmesine, sağlıklı bir şekilde öz gücüne dönmesine yardımcı olur.

SIVI BARİYERİ
Özel bariyer içerikleri, lipit “hücre çimentosu” gibi hareket ederek hassas cildin güçlenmesini ve görünümünü yenilemesini sağlarlar. Konsantre Mucize İksir ‘nefes alabilen’ bariyer oluşturucu dokusuyla cilde yavaşça ve en verimli şekilde yaşam enerjisi verir.

ENFLAMASYON BİLİMİ
Bilim şu anda uzun vadeli, kronik enflamasyonun erkek yaşlanmanın temel sebebi olduğunu söylüyor. UV ışınları ve serbest radikaller cildin destekleyici ağı olan kollajen yapısının bozulmasına yol açabilir ve bu da çizgilerin ve kırışıklıkların önünü açabilir. The Concentrate deniz yosununun kendini yenileme gücünü ciltteki kırmızılık, tahriş ve diğer gözle görülür enflamasyon işaretlerini azaltarak cildi yenilemek için mükemmel ortamı sağlamak üzere kullanıyor.

BAĞLILIK
Harika dokusu ve çok sayıda avantajıyla, La Mer’in en sevilen bakım ürünlerinden biri hâline geldi. Uygulama şekilleri tercihinize göre sayısız olabilir. Günlük bir rahatlatma serumu olarak kullanın. Sakinleştirici iksiri kullanarak mevsim değişikliklerine göğüs gerin. Cildiniz hassaslaştığında onu korumak için güçlendirici bir ‘sıvı bariyeri’ olarak kullanın. Lavanta ve saman çiçeği kokusunun büyüsüne kapılın. Bağımlılık yaratan kadifemsi dokusuyla ilk dokunuşta aşkın tadına varın.

Fiyat: 30 ml – 2050 TL/ La Mer – The Concentrate 50 ml – 2770 TL

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.