Lukhan “Alışmak İstemem”

Beş yıldır hem solo hem de Sefo, Jako, Aerro ve Revart’tan oluşan 362 ile birlikte yaptığı projeler ile hiphop / rap sahnesinde müzik kariyerine devam eden Lukhan, yeni teklisi “Alışmak İstemem”i DokuzSekiz Müzik yapımcılığında HiphoplifePRO etiketiyle dijital platformlarda yayınladı.

Son yıllarda gerek solo olarak yayınladığı “Korkum Yok” ve “Anne” teklileri, gerekse de 362 çatısı altında yayınlanan çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Lukhan, şimdi de yeni teklisi “Alışmak İstemem” ile playlistlerde yerini almaya hazırlanıyor. Şarkının mix ve masteringi 362’den de tanıdığımız JAGERSTERO, beatleri ise DIVXRSE&MUTE imzası taşıyor. “Alışmak İstemem” için hazırlanan tematik video klibin yönetmenliğini ise 1998arthur üstlendi.

Lukhan’ın yeni teklisi ‘Alışmak İstemem’ video klibi ile birlikte 7 Mayıs itibariyle tüm dijital platformlarda yayında.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.