Lübnan’ın divası Nancy Ajram, Cahide Palazzo’da sahne alacak

Şarkıları ve sahne performansıyla Ortadoğu’yu kasıp kavuran Lübnan’ın divası Nancy Ajram, 5 Mart Cumartesi gecesi Cahide Palazzo’da sahne alacak.

Lübnan’ın realite televizyon yarışması Geleceğin Yıldızları’nda Ümmü Gülsüm’ün şarkısını söyleyerek altın madalya kazanan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Nancy Ajram, aynı zamanda Ortadoğulu bir sanatçı olarak 2008 yılında dünyanın en çok satan ilk Dünya Müziği Ödülü’nü kazanan bir isim.

2010 yılında son 10 yılın (2000-2009) en çok satan Ortadoğulu kadın şarkıcısı ilan edilen Ajram, Arap dünyasında Coca-Cola’nın ilk ve tek kadın yüzü olarak biliniyor.

blank

Oprah Winfrey’in ‘Ortadoğu’nun Britney Spears’ı’ olarak ilan ettiği ünlü sanatçının Dubai’deki Madam Tussauds’ta balmumu heykeli de sergileniyor.

Newsweek tarafından ‘en etkili Araplardan biri’ olarak seçilen ve dünya çapında 30 milyonun üzerinde albüm satan Ajram, 5 Mart Cumartesi akşamı İstanbul’a damgasını vurmak için Cahide Palazzo sahnesine geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.