Lost, Prison Break ve Fringe dizilerinin yönetmeni Türkiye’de ders verecek

Lost, Prison Break, Miami Vice ve Fringe gibi pek çok kült dizinin yönetmeni Bobby Roth, Boğaziçi’ne konuk oluyor!

Ünlü yönetmen Bobby Roth, 17 Kasım’da başlayacak 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali kapsamında özel bir sinema dersi verecek.

Eğitimini Berkeley’de Felsefe ve Yaratıcı Yazarlık, USC Cinematic Arts’ta Sinema, UCLA’da Film Yapımcılığı alanında tamamlayan Roth, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın GENÇDES Projesi desteğiyle Türkiye’ye gelecek.

ındependent Feature Project’in kurucularından ve Amerikan Yönetmenler Birliği’nin ilk eş başkanı da olan yönetmen, “Bir Yönetmen Hazırlanıyor” başlıklı masterclass programında sinemayı anlatacak.

blank

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Katılımcılara Bobby Roth’un 10 bölümden oluşan “A Director Prepares: Bobby Roth’s Masterclass” adlı eğitim serisinin hediye edileceği programın başvuruları, festivalin internet sitesinden yapılacak.

Film gösterimlerinin Atlas, Beyoğlu ve Kadıköy sinemalarında yapılacağı 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nin programı 2 Kasım’da açıklanacak.

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ile İstanbul Medya Akademisi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen festival 26 Kasım’da sona erecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.