Lost dizisiyle yılızı parlayan Evangeline Lilly: Sessizce acı çekmeyin

Dünyaca ünlü Lost dizisiyle yılızı parlayan Evangeline Lilly, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündem oldu. Zaman zaman geçirdiği zor günleri samimiyetle anlatan Lilly, duygularını bastırdığını da itiraf etti.

2000’li yılların başına damga vuran Lost dizisinde canlandırdığı Kate Austen karakteriyle dünya çapında üne kavuşan ardından Hobbit serisinde Tauriel’e hayat veren Evangeline Lilly, Instagram’dan yaşadığı zor günleri itiraf etti.

blank
Evangeline Lilly

Ant-Man’deki Hope Van Dyne rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan 40 yaşındaki oyuncu psikolojik sorunlarına dair konuştu ve hayranlarını kendisinin yaptığı gibi asla sessiz kalarak acı çekmemeleri tavsiye etti.

Evangeline Lilly

Instagram hesabından eski fotoğraflarını paylaşarak, geçen yılın kendisi için ne kadar zor olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Hayatınıza kara bulutları taşımak istemedim. Tek istediğim şey sizinle mutlulukları paylaşmak, hayatınızı aydınlatmak. Güzel bir gün geçirdikten sonra paylaşımımın sizi üzmesini istemedim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.