Liste başarısıyla tarihe geçti! Taylor Swift’ten rekor üstüne rekor

Bu yılki konser turuyla seyirci rekoru kıran ünlü şarkıcı Taylor Swift, müzik listelerini de domine ediyor. Şarkıcı, Speak Now (Taylor’s Version) adlı albümüyle aynı anda en az dört albümü Billboard’un 200 listesinde ilk 10’a giren yaşayan ilk sanatçı oldu.

Eski albümleri üzerindeki yasal haklarını kaybettiği için onları yeniden kaydetmeye başlayan dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Taylor Swift, sadık hayran kitlesi sayesinde müzik tarihinde görülmemiş liste başarılarına imza atmaya devam ediyor. Swift, son olarak Speak Now (Taylor’s Version) adlı albümüyle yeni bir rekora daha imza attı.

BILLBOARD’A DAMGA VURDU
NTV’de yer alan habere göre; bu yıl çıktığı ‘Eras Tour’ adındaki konser turundaki seyirci sayısı ve hasılatıyla da ciddi rekorlar kıran ünlü şarkıcı, yaklaşık 60 yıldır aynı anda en az dört albümü Billboard’un 200 listesinde ilk 10’a giren yaşayan ilk sanatçı oldu.

Swift’in son albümü; önceki albümleri “Midnights”, “Lover” ve “Folklore” gibi listede bir numara oldu.

Billboard 200 listesi, haftalık albüm satış rakamlarıyla oluşturuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.