Lionel Messi ‘en’lerini açıkladı

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, FIFA tarafından yapılan röportajda karşılaştığı en iyi kaleciden, en sevdiği yemeğe kadar birçok soruya yanıt verdi.

Lionel Messi ilk olarak hayatında verdiği en iyi kararın Barcelona’da kalmak olduğunu söyledi. Messi ikinci olarak ise oynadığı en iyi stadyum sorusuna Barcelona’nın mabedi olan Camp Nou cevabını verdi. Arjantinli futbolcu yediği en iyi yemeğin barbeküde et olduğunu belirtti.

Messi, karşılaştığı en iyi kaleciye sorusuna tek bir kaleci söyleyemeyeceğini ve bunlardan bazılarının Buffon, Neuer ve Casillas olduğunu söyledi. Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester’a attığı golün en iyi gol olduğunu belirtirken, ‘En iyi tatil yeri nedir’ ve ‘Futbolcu olmanın en iyi yanı nedir’ sorularına “Ailemle vakit geçirebileceğim güzel, sessiz bir ada ve arkamda birçok insanla birlikte profesyonel olarak eğlenmek” cevaplarını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.