Lionel Messi bugüne kadar görülmemiş bir olay yaşadı

Özel yatında ailesiyle birlikte tatilini geçiren futbolcuya büyük bir hayranlık duyan 24 yaşındaki Suli isimli bir genç yüzerek Messi’ye ulaştı.

Yaklaşık 1 km yüzen ve yata ulaşan Suli’nin bu azmine büyük bir hayranlık duyan Messi genç hayranını tekneye davet etti.

messi foto

En büyük hayali Messi ile bir kare fotoğraf çekmek olan Suli, telefonunun yüzerken aldığı sular nedeniyle bozulmasına engel olamadı. Ancak Messi onu 20 dakika yatında ağırlayarak hayatının en büyük hediyesini verdi. Fotoğraf işini ise Messi’nin korumaları halletti. Genç hayranının Messi ile fotoğrafını çeken korumalar ardından Suli’nin telefonunu alarak kendisine çektikleri kareyi göndereceklerini söylediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.