Linet: İsrail’de asker kaçağıyım

Son dönemde yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiren Linet, Yeşilköy’deki bir mekanın açılışında sahne aldı. İsrailli misafirlerin de yer aldığı mekanda hayranları ile sohbet eden Linet, “İsrail’de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada” dedi.

Geçtiğimiz akşam Yeşilköy’deki bir mekanın açılışında sahne alan ünlü şarkıcı Linet, hayranları ile sohbet ederken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Takvim’in haberine göre, İsrail’den özel uçakla gelen hayranları için de şarkı söyleyen Linet, şunları söyledi:

“İsrail’de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Bir Türk sanat müziği sanatçısı kızıyım. Türk bayrağını, Türk müziğini her yerde gururla taşıyorum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler.

“ASKER KAÇAĞIYIM”
Ben de Türkiye’ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki ne olursam olayım Türkiye’de olayım, Türkiye’de öleyim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.