Lincoln Electric’te Gökhan Işık’a Yeni Global Görev

Lincoln Electric’te Önemli Atama

Lincoln Electric’te Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan sorumlu Genel Müdür olarak görev yapan Gökhan Işık, halihazırda yönettiği bölgelere, Ortadoğu, Afrika ülkeleri ve Hindistan’ın da eklenmesiyle Türkiye, BDT, MEA ve Hindistan Genel Müdürü olarak atandı.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra Chicago DePaul Üniversitesi’nde MBA programını tamamlayan Işık; özel sektör kariyerine 1996 yılında Eczacıbaşı Topluluğu’nda başladı. Topluluk Denetçisi ve çeşitli şirketlerde Finans Direktörlüğü yapan Gökhan Işık, 2006- 2008 yılları arasında da Exxon Mobil’de Kredi Yöneticisi olarak çalışmalarını sürdürdü ve 2008’den bu yana Lincoln Electric bünyesinde önemli sorumluluklar üstlendi.

Son yıllarda yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi başarıyla hayata geçiren Gökhan Işık, Lincoln Electric’in dünya çapında kaynak sarf malzemeleri ve ekipman sağlayıcısı olma vizyonunun önemli bir parçası olarak yeni görevinde de Lincoln Electric’in yenilikçi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürecek.

Kaynak sarf malzemeleri, kaynak makineleri, kaynak jenaratörleri, otomasyon ve plazma kesme makineleri başta olmak üzere birçok konuda dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Lincoln Electric dünya genelinde sahip olduğu 21 ülkedeki şirket ortaklıkları ve 160 ülkede oluşturduğu satış ofisleri ile geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Lincoln Electric gelişen pazar şartları ve hızla artan satış hacmi kapsamında 1974 yılından beri Türkiye’de üretim yapıyor. 1995 yılında, Türkiye’de “ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Sertifikası” alan ilk kaynak kuruluşu olma ünvanına sahip olan şirket, süreç içerisinde pek çok saygın uluslararası ve yerli kuruluşlardan alınan belgelerinin yanı sıra Türkiye’de “CE Sertifikası” almaya hak kazanan ilk kaynak kuruluşu olarak dikkat çekiyor. Sektörün önde gelen uzman ekibi ve kapsamlı çözüm portföyü ile Lincoln Electric, Türkiye’deki müşterilerine ölçülebilir değer sunmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.