Linç edildiğini söyleyen Ben Fero, paylaştığı mesajla dikkat çekti!

Linç edildiğini söyleyen Ben Fero, Twitter’dan paylaştığı mesajla dikkat çekti.

Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısının ardından tartışılmaya başlayan Ben Fero, “Rap yapmaya karar verip gündemi bu denli meşgul ederek yarattığım dikkat dağınıklı sayesinde normal zamanda alıştığından daha az linç edilen tüm hatalı gol yiyen kaleciler, belediyeler ve başkanları, politikacılar, hakemler vb. bana bir yemek borçlu” dedi.

Norm Ender’in ‘Mekanın Sahibi’ isimli şarkısıyla birlikte rap dünyası karışmıştı. Norm Ender’in özellikle Ben Fero’yla ilgili ağır eleştirileri gündeme gelmişti. Şarkının ardından sosyal medyada da Ben Fero’yla ilgili oldukça fazla yorum yapıldı. Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan rapçi, Twitter’dan gelen eleştirilere esprili bir dille yanıt verdi. Linç edildiğini düşünen Ben Fero şu tweet’i paylaştı:

“Rap yapmaya karar verip gündemi bu denli meşgul ederek yarattığım dikkat dağınıklı sayesinde normal zamanda alıştığından daha az linç edilen tüm hatalı gol yiyen kaleciler, belediyeler ve başkanları, politikacılar, hakemler vb. bana bir yemek borçlu”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.