Levent Ağaoğlu sanatçı güzel popcu Nihan Akın ile anlaştı

Yaklaşık üç yıl önce kendi güvenlik şerketini kurarak megastar Tarkan ile yollari ayrilan ve sadece Türkiye’ye gelen ünlülere koruma hizmeti veren Levent Ağaoğlu sanatcı güzel popcu Nihan Akin ile anlaştı. Önceki gün Bebek’te dikkatleri üzerime çeken güzel popcu, yeni koruması Levent Ağaoğlu bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Levent Ağaoğlu ,ayak üstü habercilerle sohbet ederken”‘Nihan Akin cok yoğun bir sanat hayatı var, bu yoğun tempoda dikkat edilecek hususlar organizasyonlarda rahat hareket edebilecek alan oluşması var” Şeklinde konuştu.

2006 yılımda Terk-i diyar ve Üzgünüm şarkıları ile müzük listelerini alt üst ederek en iyi çıkış yakalayan güzel şarkıcı Nihan Akın’ın ,yeni single ı “Kimseye Etmem Şikayet ” te Feridun Düzağaç eşlik etti .

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.