LeBron James’in vücudu senelik 1.5 milyon dolar

LeBron James, hem dünyanın en iyi basketbolcularından biri hem de en güçlü sporcularının başında geliyor.

Basketbolun 1 numaralı adresi olan NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, dünyanın en iyi basketbolcularından biri olmasının yanı sıra en güçlü sporcuları arasında yer alıyor.

HEP BU ŞEKİLDE KALMASI İÇİN SEVET ÖDÜYOR

Hemen hemen her gün basketbolun dışında ekstra kuvvet idmanları yapan LeBron’un, bu kaslı görünümünü hep aynı şekilde tutmak adına yılda 1.5 milyon dolar para harcadığı öğrenildi.

ABD kaynaklı haberlere göre 31 yaşındaki basketbolcunun evinde bir spor salonunda bulunması gereken tüm aletlerin olduğu, bunun yanı sıra 3 tane de kişisel antrenörünün bulunduğu bildirildi.

lebron-james1

31 YAŞINDA AMA 19 YAŞINDAKİ VÜCUDA SAHİP!

Hatta bu hocalardan birinin, tüm deplasman seyahatlerinde bile LeBron’la birlikte yer aldığı ifade edildi. Cleveland’la geçen sezon şampiyonluk yaşayan, 13 yıllık NBA kariyerinde toplamda 42.498 dakika parkede kalan süperstar için coachu Tyronn Lue sezon öncesinde, “LeBron, hâlâ 19 yaşındaki bir basketbolcunun vücuduna sahip. Hem çok atletik hem de çok güçlü” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.