LAV Turkuaz Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

LAV’ın desteğiyle, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından lisansüstü programlardan 2022 yılında mezun olan öğrencilerden en başarılı yüksek lisans ve doktora tez sahipleri ile bu tezlere danışmanlık yapan öğretim üyelerine ödüllerinin verildiği LAV Turkuaz Başarı Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

LAV’ın desteğiyle, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından lisansüstü programlardan 2022 yılında mezun olan öğrencilerden Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar ve Spor Bilimleri alanlarında en başarılı yüksek lisans ve doktora tez sahipleri ile bu tezlere danışmanlık yapan öğretim üyelerinin ödüllendirildiği LAV Turkuaz Başarı Ödülleri Töreni 18 Mayıs’ta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Kütahya Garnizon Koumtanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Dumlupınar üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, LAV Sistem Geliştirme ve İyileştirme Müdürü İsmail Özdaban, ödül kazanan öğrenci ve danışman öğretim üyeleri katıldı.

Törende konuşan LAV Sistem Geliştirme ve İyileştirme Müdürü İsmail Özdaban, şunları söyledi: “LAV olarak bugün burada olma sebebimiz de geleceğe değer katacak sizlere destek vermek… Çünkü Gürok grubunun her markası gibi bizde kendimizi sadece bir üretici olarak görmüyor, hem şehrimize hem ülkemize değer katmak için çalışıyoruz. Her zaman üniversite-sanayi işbirliğine inanan ve hep bu doğrultuda hareket eden bizler bu akademik çalışmaların reel sektörle beraber ele alınarak çalışılmış olmasını önemsiyoruz. Dolayısıyla bizi buluşturan LAV Turkuaz Başarı Ödülleri’nin de çok değerli olduğunu düşünüyorum. Başarılı yüksek lisans ve doktora tez sahiplerinin yaptıkları çalışmanın ödüllendirilmesi onlara motivasyon sağladığı gibi çalışmalarının değer gördüğünü de gösteriyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Eğitim-kültür ve bilgi, aydınlığa açılan en geniş penceredir.” Bu aydınlığa ulaşmak için çok çalışıp başarıyı yakalayan genç arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.