Latin Grammy Ödülleri’ne, Jennifer Lopez ile boşandığı eski eşi Marc Anthony damgasını vurdu

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Latin Grammy Ödülleri’ne, Jennifer Lopez ile iki yıl önce boşandığı eski eşi Marc Anthony damgasını vurdu.

Las Vegas’ta düzenlenen ödül gecesinde eski çift, birlikte sahneye çıkıp Olvidake y Pega la Vuelta adlı şarkıyı seslendirdi.

Lopez, eski eşi Marc Anthony’ye “Marc, sen yaşayan bir efsanesin” diye seslendi. Seyircilerin “Öp, öp” diye seslenmelerine karşılık olarak da eski çift, birbirlerine sarıldı ve öpüşme taklidi yaptı.

Marc Anthony ve Jennifer Lopez, 2004 ile 2014 yılları arasında evli kalmıştı. Çiftin sekiz yaşında Max ve Emme adında ikizleri var.

17. Latin Grammy ödüllerinde Marc Anthony, müzik kariyerindeki başarıları nedeniyle Yılın Kişisi Ödülü’ne değer görüldü.

Anthony’ye ödülünü Ricky Martin verdi. Aldığı ödülür kendisini onurlandırdığını ve mutlu ettiğini söyleyen Marc Anthony, “Bana konuşma yapmak zorunda değilsin demişlerdi. Ben de şimdi en iyi yaptığım şeyi yapmak yani şarkı söylemek istiyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.