Lady Gaga’nın küvette çıplak pozunu paylaşması şaşkınlık yarattı!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, sosyal medya hesabından çırılçıplak küvete girdiği anların fotoğrafını paylaştı.

Aykırı tarzıyla dikkat çeken dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçilerinin ilgisini çekti.

blank

BİR MİLYONDAN FAZLA BEĞENİ ALDI

Lady Gaga ilginç fotoğraflarını açıklayarak, “10 dakika buz banyosu sonrası, 20 dakika sıcak su banyosu daha sonra ise buz dolu elbiseyle rahatlama” ifadelerini kullandı. Gaga’nın fotoğrafı kısa süre içerisinde bir milyondan fazla beğeni aldı.

HAYRANIYLA BİRLİKTE SAHNEDEN DÜŞTÜ

Sahnede çılgın tavırlarıyla dikkat çeken şarkıcı Lady Gaga, hayranıyla beraber dans ettiği esnada sahneden düşmüştü. Gaga’nın sahneden düşüşünü gören hayranları tedirgin olarak sağlık durumunu merak etmişlerdi. Gaga daha sonra tekrar sahneye çıkarak “Bir şeyim yok” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.