Lady Gaga’lı American Horror Story’den heyecanla beklenen teaser

Altıncı sezonu merakla beklenen dizi, yeni görüntülerle heyecanı körüklüyor. Beşinci sezonuyla birçok ödül toplayan American Horror Story‘nin yeni sezonuna dair detaylar hala gizemini koruyor olsa da, dizi ekibi yeni sezonun konseptine dair ipuçları taşıyan kısa videolar paylaşmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda altı kısa klip yayınlayan American Horror Story ekibi, şu an için ?6 olarak adlandırılan yeni sezona dair bir teaser daha paylaştı.

Sisli bir ortamda bir tür canavarı andıran bir yaratığı gördüğümüz “The Mist” isimli yeni American Horror Story teaser’ı şöyle.

YouTube video

Dizinin 14 Eylül’de başlayacak altıncı sezonundaki oyuncu kadrosunda da yer alacağı kesinleşen isimler arasında Sarah Paulson, Lady Gaga, Angela Bassett ve Evan Pieters gibi isimler bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.