Lady Gaga: Vücudumun bir tecavüzcü tarafından…

Geçmişte tecavüze uğrayan Lady Gaga, kendisini destekleyen nişanlısını yere göğe sığdıramadı.

Lady Gaga, Oscar adayı şarkısı Til It Happens To You’yu geçtiğimiz Pazar gecesi düzenlenen 88. Oscar Ödül Töreni sahnesinde, gerçek tecavüz mağdurlarıyla yan yana söyledi. Cinsel istismar kurbanlarının sesi olmadan önce Gaga’nın kendi yaşadığı korkunç tecrübeye de yıllardır göğüs gerdiği biliniyor.

Geçen gece Instagram’da paylaştığı fotoğrafla Lady Gaga, kendisini özellikle bu konuda sonsuz destekleyen nişanlısı Taylor Kinney’den bahsetti:

“Vücudumun bir tecavüzcü tarafından mahvedildiğini hissettiğim için beni artık birilerinin seveceğini düşünmezdim. Ama o içimdeki savaşçıya aşık. Bütün gece boyunca gururla ve utanmayarak yanımda durdu. İşte bu gerçek bir adamdır.”

lady-gaga

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.