Lady Gaga ‘Million Reasons’ şarkısı için yeniden stüdyoda

eni albümünde yer alan ‘Million Reasons’ şarkısı için yeniden stüdyoda.

Lady Gaga, 21 EKim’de yayınladığı beşinci stüdyo albümü Joanne’nin çıkış şarkısı olarak ‘Perfect Illusion’u seçmişti. Albümden önce, Eylül ayında yayınladığı Perfect Illusion şarkısı, maalesef ki o kadar tutmamıştı.

Ancak albüm yayınlanınca, hem Gaga’nın hayranları hem de birçok müziksever albümde yer alan ‘Million Reasons’ın çok iyi bir parça olduğu konusunda hemfikirdi.

İşte Lady Gaga da, bu beğeniye kulak vererek kendi turnesi dışında, katıldığı birçok program ve etkinlikte Million Reasons’ı seslendirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=TFgodiJkaPI&feature=youtu.be

Ve şimdi de şarkının yeni bir versiyonu için yeniden stüdyoya girmiş görünüyor.

Joanne albümüyle ilgili detayları Instagram hesabından parça parça paylaşmış olan Gaga, son olarak da Million Reoasons için stüdyoda çekilmiş kısa bir video paylaştı.

Bakalım şarkının yeni versiyonu da ilk kadar tutacak mı, ya da daha mı iyi olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.