Lady Gaga, Kesha hakkında açık konuştu

‘Kesha müzik dünyasında sürekli yaşanan bir şey yüzünden ayıplanıyor!’

Lady Gaga, son olarak Carson Daly ile yaptığı radyo röportajında Kesha’ya verdiği açık destekten bahsetti.

Los Angeles’taki AMP Radio’ya konuşan Gaga, “İnsanlar böyle bir olayda görünenin arkasında çok fazla şeyin olduğunu bilmeli” diyerek sözlerine başladı. “Ayrıca kontratlarla ve insanların birbirlerine olan borçlarıyla ilgili şeyler okumak yanıltıcı olabiliyor. Gerçek şu ki ben, müzik endüstrisinde hem erkek hem de kadınların başına sürekli gelen bir şey yüzünden Kesha’nın açıkça ayıplandığını hissediyorum. Onun arkasında olmak istiyorum çünkü bir başka kadının benim yaşamak zorunda kaldığım şeyleri yaşamasına seyirci kalamam. Ve herkes ona, sanki o yalan söylüyormuş gibi saldırıyor. Şunu söylemem gerekiyor, onunla her gün konuşuyorum. Onunla arkadaşız ve onun sadece benim yaşadıklarımı yaşadığına değil, gerçekten yıkıcı şeyler yaşadığına tanık oluyorum. İçinde böylesine güzel bir ışık, yetenek taşıyan birini böyle görmek… Böyle bir ışığın kimsenin onu dinlememesinden ötürü sönüyor olması… Bu yüzden onun yanında olmam gerektiğini düşünüyorum ve onun sevgi, merhamet ve empati çağrılarını duymayan bir sürü insan varken üzerimde ona destek olma sorumluluğu hissediyorum.”

Kesha’nın Dr. Luke ile arasındaki davadan ve Sony’nin hala bir anlaşmaya varmamasından bahsettikten sonra Lady Gaga bu yıl içinde çıkacağı iddia edilen albümüyle ilgili konuştu. Sürekli yeni şarkılar yazdığını anlatan pop ikonu, “Albümüm üzerine her gün çalışıyorum ve bir noktada mutlaka bitecek! Bu zamanı müziğimle geçirmem gerektiğini hissediyorum. Yıllardır ilgilenmem gereken çok şey ve memnun etmem gereken çok insan vardı. İlk kez işime yoğunlaşabiliyorum. Söz veriyorum beklediğinize değecek” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.