Lady Diana, “Spencer” ile 12 Kasım’da beyazperdeye geliyor

Prenses Diana’nın İngiltere kraliyet ailesindeki sırlarla dolu yaşamını ve kraliyetten ayrılışını merkez alan “Spencer” adlı film, 12 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

Adını Lady Diana’nın evlenmeden önceki soyadından alan film, ABD’de ve Avrupa ülkelerinde 5 Kasım’da gösterime girecek.

Filmartı’dan yapılan açıklamaya göre, filmde Prenses Diana’ya hayat veren Kristen Stewart, Los Angeles’ta gerçekleştirilen prömiyerde, Lady Diana’yı neden kendisine yakın bulduğunu anlatırken, ikisinin de sürekli mercek altında hayatlara sahip olduklarını dile getirdi.

Stewart, “Diana’yı çok erken kaybettik. Eğer hayatıyla ilgili soru işaretleri oluşturan o boşlukları doldurabilseydi, bunu kendisi yapardı ama biz bunu onun için yapıyoruz. Çünkü onu çok seviyoruz.” şeklinde konuştu.

blank

‘DIANA, 20.YÜZYILIN EN GİZEMLİ İNSANI’

Filmin iki Oscar adaylığı bulunan yönetmeni Pablo Larrain ise “Diana” karakteri için Kristen Stewart’ın en iyi seçim olduğunu vurgulayarak, Prenses Diana’yı 20. yüzyılın en gizemli insanı olarak nitelendirdi ve “Sadece sesi, tavırları, yürümesi ve görünüşü değil, gerçekte söylemedikleri ve gizledikleri onu anlatıyordu.” ifadelerini kullandı.

Aralık 1991’de Prenses Diana ve Prens Charles’ın evliliklerinin son zamanlarındaki üç günlük Noel tatilini konu alan filmin senaryosu Steven Knight’a ait.

Filmin başrollerinde Kristen Stewart’ın yanı sıra Jack Farthing ve Sean Harris de yer alıyor.

Film, Türkiye’deki sinema salonlarında 12 Kasım’da vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.