‘La Casa de Papel’in yerli uyarlamasında Tokyo karakteri için Tuba Büyüküstün ile Cansu Dere’ye teklif götürüldü

La Casa de Papel’de Tokyo kapışması…

İspanyol yapımı ‘La Casa de Papel’in izleyicileri 3. sezonun yeni bölümleri için gün sayarken dizinin Türk versiyonu çekilecek haberleri seyircisini heyecanlandırdı. Profesör olarak adlandırılan bir suç dehasının tarihin en büyük soygununu yapmasını anlatan dizinin yerli hali için cast çalışmaları start aldı.

TEKLİFE SICAK BAKIYORLAR

Ay Yapım’ın çekeceği projenin başrol oyuncusu Tokyo karakteri için Cansu Dere ve Tuba Büyüküstün’e teklif götürüldü. Bir süredir projede yer almayan iki güzel oyuncunun da teklife sıcak baktığı öğrenildi. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Berlin için ise ‘Kara Sevda’ dizisiyle yurtdışında çok sayıda hayran kitlesi bulunan Kaan Urgancıoğlu’yla anlaşma imzalandığı söylendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.