La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak?

Tüm dünyada heyecan fırtınası yaşatan La Casa de Papel 4. sezonun ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Gelen son dakika haberlerinin ardından La Casa de Papel yeni karakterleri de araştırılıyor.

Her sezon ayrı bir heyecan ile izleyicisiyle buluşan La Casa de Papel 4. sezon için geri sayıma geçildi. 3 sezon boyunca olayları, karakterleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan La Casa de Papel 4. sezon için de onay alındı. Şimdi izleyiciler de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte aradıklarınız…

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa de Papel 4. sezonunun ne zaman başlayacağı dizi severler tarafından araştırılıyor. La Casa de Papel 4. sezon müjdesi İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı. 19 Temmuz tarihinde izleyicinin karşısına çıkan La Casa de Papel 4. yeni sezonu için de onay verildi. İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını ve resmî açıklamanın çok yakında yapılacağını paylaşıldı.

blank

KARAKTERLER BELLİ OLDU MU?

Yeni karakterlerin de diziye katıldığı 3. sezonda La Casa de Papel’de Ankara karakteri de izleyicilerle buluşacak. La Casa de Papel 4. sezonda Türkiye’den ‘İstanbul’ karakterini de görebiliriz. La Casa de Papel 4. sezon öncesi yeni karakterler belli olacak.

La Casa de Papel 4. sezon müjdesi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.