Kylie Jenner’ın bebeğine aldığı ilk hediyesi şoke etti

Şov dünyasının renkli isimlerinden Kylie Jenner, Travis Scott ile olan birlikteliğinden olan ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Çocuğuna verdiği isim gündem olan Jenner, bebeğe bir de paraya kıyıp araba fiyatına oyuncak bebek aldı. Jenner, bebek için Türk lirasıyla 311 bin lira ödedi.

ABD’li ünlü manken Kylie Jenner Wolf (Kurt) ismini verdiği ikinci çocuğuna kavuştu. ABD magazin basınında Jenner’in çocuğuna verdiği isimden çok, oğluna aldığı oyuncak ayının fiyatı konuşulmaya başladı. Jenner’ın oğluna aldığı oyuncak ayılardan birinin fiyatı 21 bin 427 dolar Türk Lirası karşılığı ise 311 bin liradan fazla ediyor.

İSİMDEN VAZGEÇTİLER

Dünyanın dört bir yanında yayınlanan “Keeping Up With The Kardashians” adlı reality showla tanınan Kylie Jenner ve kocası Travis Scott, 22 Şubatta ikinci çocuklarına kavuştu. Başlangıçta oğullarına Wolfe adını verdiler ama iki gün önce vazgeçtiler, bebek şimdilik isimsiz.

blank

OYUNCAKLARA SERVET YATIRDI

Bu arada Kylie Jenner dün “Oğlumuza” adıyla bir video yayınladı. Şimdiden 17 milyondan fazla kez izlenen videoda bebeğin doğumuna kadar her şey var, yani bebek daha doğar doğmaz bir “reality show” yıldızı olarak dünyaya geldi. Jenner’ın bu videoyu yayınlamasından kısa süre sonra meraklı bir TikTok kullanıcısı olan Hanna Kosh, videoda bir detayı fark etti.

Bir koltuğun üzerinde bebeğin oyuncak ayıları duruyordu. Bu ayılardan biri “Plush Patchwork” firmasınındı ve fiyatı 700 dolardı. İkincisi “Brown Nouveau Object Pathetique Plush Toy”dandı ve 2 bin dolara satılıyordu. Sonuncusu ise “Louis Vuitton DouDou” markaydı ve fiyatı da 21 bin 427 dolar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.