Kylian Mbappe’ye şaşkınlık yaratan teklif

Halihazırda Fransa’da oyunculuğunu sürdüren, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kylian Mbappe için PSG kesenin ağzını açtı. PSG’nin Mbappe’ye 400 milyon euroluk teklifte bulunduğu konuşuluyor.

Dünya devi PSG’de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız oyuncu Kylian Mbappe, takımıyla henüz yeni kontrat imzalamadı.

Mbappe’nin adı sık sık Real Madrid ile anılırken, PSG’nin oyuncuya yaptığı teklifle ilgili dikkat çeken bir iddia geçildi.

NTV’de yer alan habere göre; RMC Sport’a konuşan Fransız gazeteci Stephane Guy; PSG’nin Mbappe’ye 400 milyon euroluk teklifte bulunduğunu öne sürdü.

Fransız devinin 25 yaşındaki futbolcuya yıllığı 100 milyon eurodan 4 senelik kontrat önerdiğini aktaran Guy, Mbappe’nin henüz kararını vermediğini bildirdi.

PSG’nin Mbappe’ye yaptığı yeni sözleşme teklifinin, Real Madrid’in teklif edebileceğinden daha yüksek olduğu da aktarıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.