‘Kuzgun’un 5. Bölüm fragmanı yayınlandı… Kuzgun ,Boraya meydan okuyor!

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 5. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Meryem’in Bora tarafından elleri kolları bağlı halde alıkonulduğunun görüldüğü tanıtımda; Dila’nın ‘Katilleri bulduğunda ne yapacaksın?’ sorusuna Bora’nın ‘Babama karşılık ailesinden birisini alacağım’ cevabı akıllara, Bora, Meryem’i öldürecek mi? sorusunu getiriyor. Kuzgun’un ‘Babanı ben öldürdüm’ diyerek Bora’ya meydan okuduğu anlarda gerilimin tırmandığı tanıtımda, Dila’nın ‘Beni senden kim koruyacak’ sitemine, Kuzgun’un ‘Seni benden kimse koruyamaz’ yanıtı ise dikkat çekiyor. Yeni bölümden birbirinden çarpıcı anların yer aldığı tanıtımda, dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları da yer alıyor.

KUZGUN’UN 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI ?

Kuzgun, Şeref’in ardından yerde yaralı yatan Ayhan’ı da vurdu. Her ikisinin de öldüğünü zanneden Kuzgun ve Rıfat olay yerinden ayrıldı. Kuzgun, yaralı olan Rıfat’ı onun tarifi ile bir çiftliğe getirdi. Burada bir doktor, Rıfat’ın yarasına müdahale etti. Bu sırada Şeref’i gören ve ölmediğini anlayan biri ambülans çağırdı. Aynı anlarda Bora’ya babasının vurulduğu bilgisi geldi. Bora’yla zoraki tanışan Dila, bu zor anlarında Bora’nın yanında oldu.Bora, babasının kendi hastanelerine getirilmesi talimatını verdi. Doktorlardan babasının durumu hakkında bilgi alan Bora, Şeref’in yaşasa bile hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını öğrenince, babasının bağlı olduğu yoğun bakım ünitesinin fişini çekti. Böylece Ayhan’ın ardından Şeref de öldü. Bora, Dila’ya içten içe hayranlık duydu ve ondan etkilendi. Bora, babasını kimin vurduğunu da araştırmaya başladı ve Rıfat’ı işaret eden bazı bilgilere ulaştı. Rıfat’ı tedavi eden emekli doktorun da izini buldu. Kartal, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrendi ve önüne çıktı. Kartal, Kuzgun’a sıcak ve içten, Kuzgun ise Kartal’a soğuk ve mesafeli davrandı. Kumru, Kuzgun’un karşısına çıktı ve tamirhaneyi yakıp yakmadığını sordu. Kuzgun hiç tereddüt etmeden gerçeği, yani yaktığını söyledi. Kumru şoke oldu. Dila ile Meryem yıllar sonra büyük bir yüzleşme yaşadı. Meryem, Dila’yı yıllar önce, daha bir çocukken yaptığı büyük hatasıyla bir kez daha yüz yüze getirdi. Dila, Kuzgun’a doğumgünü sürprizi yaptı. Mutlu başlayan, Dila’nın Kuzgun’a aşık olduğunu itiraf etmesiyle rüya gibi devem eden günleri, Kuzgun’un geçmişte yaşadığı kötü günlerin dışa vurumuyla kabus gibi sona erdi. Bora, Dila’ya babasının öldürüldüğü olayın avukatlığını üstlenmesini teklif etti. Dila gönülsüz olsa da kabul etmek zorunda kaldı. Kuzgun, Rıfat’ın aile masasına oturdu. Rıfat, Şeref’i Kuzgun’un öldürdüğünü Ali’ye söyledi. Bölüm finalinde ise, Kuzgun’dan nefret eden ve onu bir an once bertaraf etmek isteyen Ali, Bora’ya babası Şeref’i Kuzgun’un öldürdüğünü söyledi.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.