Kuzgun’un 3. bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi daha yayınlandı

Ay Yapım’ın, Star’da ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un, merakla beklenen 3. bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi daha yayınlandı. Dila’nın ev sahipliğini yaptığı partide önce DJ’lik yaptığı, ardından da Sezen Aksu’nun ‘İşte Yemin Ederim Aşka’ şarkısı eşliğinde dans ettiği sahnede Dila, güzelliği, enerjisi ve dansıyla göz kamaştıyor. Kuzgun da bu anları hayranlıkla izliyor.

KUZGUN’UN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 3. bölümünün konusu şöyle; Kuzgun ile Kesik’i yan yana gören Dila’nın kalbi paramparça olur. Dila’nın Kuzgun’a olan güveni de yara almıştır. Ona yeniden canını emanet edecek kadar güvenip güvenemeyeceğini anlamak için, tehlikeli bir hamle yapar. Bu hamle kısa bir süreliğine duygularına yenilmeleri, sımsıkı sarılmaları ile sonuçlanır. Ama Dila, Kuzgun’u sınamaya devam edecek ve aralarında keskin bir yüzleşme yaşanacaktır. Meryem, yıllar sonra ilk kez Rıfat’ın karşısına çıkar ve ikili arasında kelimenin tam anlamı ile bir söz düellesu yaşanır. Kuzgun ile Kumru da yine yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kuzgun, Şeref’le yaptığı anlaşmadan sonra, Rıfat’ı ortadan kaldıracağı günün planını yapar. Ancak Kuzgun’un planı, vereceği kurbanla altüst olur. Kuzgun’un alacağı bu ağır darbeden sonra, Kuzgun ile Dila arasında iyileşmesi zor bir yara ve uçurum açılacaktır. Kuzgun artık intikam yolculuğunda keskin bir dönemece girmiştir. Bu yolda ya ölecek, ya da hayatta kalmaya devam edecektir.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 3. ve yeni bölümüyle 27 Şubat Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

Meryem, Kuzgun’un yüreğine dokunuyor

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.