Kuzgun’un 3. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ay Yapım’ın, Star’da ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 3. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuzgun’un (Barış Arduç), yanında Dila’nın (Burcu Biricik) da olduğu sırada, arabasının bagajında bir ceset gördüğü ve şoke olduğu heyecan dolu tanıtımda, kimin öldüğü merak konusu oluyor. Meryem’in (Hatice Aslan) Rıfat’ın (Levent Ülgen) karşısına çıktığı ve onu tehdit ettiği, Kuzgun’un gözyaşlarına boğulduğu, Rıfat’ın Kuzgun’un geri dönme niyetini sorgulayıp, karşılığında yaşacaklarını dillendirdiği çarpıcı tanıtımda, Dila’nın Kuzgun’a ‘Sendeki karşılığımı artık biliyorum. Ben av, sen avcısının. Geri döndün, intikam için mi? Aldırtmam!’ sözleri ise gerilimi artırıyor ve yeni bölümde Kuzgun ile Dila arasında sürpriz gelişmeler yaşanacağının ipuçlarını veriyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 3. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.